هزینه اجرای هوشمند سازی خانه

روزانه بسیاری از فعالیت ها به صورت ابزار الات و تکنولوژی هوشمند انجام می شود. استفاده از گوشی های هوشمند، رایانه، درب های اتوماتیک پارکینگ ، ساعت های زنگ دار، تایمر اجاق گاز، ریموت کنترل ها و … . بشر همواره برای راحتی و انجام امور بدون نیاز به نیروی انسانی دنبال راه حل بوده است. طراحی خانه هوشمند دهه ها است که در ذهن مرم به صورت رویا نهفته است. البته سالیانی است که این هدف اجرا شده  هر روز این تکنولوژی پیشرفته  تر می شود. هر شخص با هر درآمدی که دارد می تواند منزل خود را هوشمند سازی کند. هزینه اجرای هوشمند سازی خانه بسته به انواع تکنولوژی های پیاده سازی شده دارد.شركت آسام كه به سبب رشد روزافزون مسائل امنيتي، در زمينه آخرين پيشرفتهاي فن آوري سيستم هاي حفاظتي فعاليت خود را آغاز نموده است. برای کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در زمینه هوشمند سازی تماس حاصل فرمایید تا بهترین ها از آن شما باشد.
هزینه اجرای هوشمند سازی خانه
تماس با شركت آسام
02634335019

خانه هوشمند

خانه هوشمند، خانه یا ساختمان مدرنی است که همه اجزا و لوازم برقی آن به وسیله یک سیستم مرکزی یکپارچه شده و به خوبی با هم کار می کنند. در خانه هوشمند شما به راحتی می توانید همه چیزِ خانه را از هرکجایی که هستید حتی اگر آن سر دنیا باشید به راحتی کنترل کنید. می توانید برای بخش های مختلف خانه برنامه های از پیش تعیین شده داشته باشید یا در زمان هایی که خانه نیستید بر بخش های مختلف خانه نظارت کنید. هوشمند سازی ساختمان به معنای واقعی مجموعه ای هوشمند است که علاوه بر کنترل پذیر بودن می تواند تا حدی با عادت های شما هم مطابقت پیدا کند.

اجزا خانه هوشمند

یک خانه هوشمند تشکیل شده است از بخش های مختلف با تکنولوژی های پیشرفته. این بخش ها با هم مرتبط هستند. می توان قسمت های مختلف خانه هوشمند را بدین صورت شرح داد:

کنترل کننده مرکزی خانه هوشمند

همه اجزای خانه هوشمند از طریق کنترل کننده ی مرکزی با هم در ارتباطند و همه فرمان ها به واسطه کنترل کننده مرکزی برای اجزای مختلف خانه ارسال می شود. کنترل کننده مرکزی خانه هوشمند اطلاعات را از دستگاه های موجود در خانه دریافت کرده و همه چیز را در خانه کنترل می کند.

بخش های  ارتباطی خانه هوشمند

برای اینکه بخش های مختلف خانه هوشمند بتوانند به راحتی با هم و با کنترل کننده مرکزی ارتباط برقرار کنند، لازم است راه ارتباطی مشخص و تعریف شده ای وجود داشته باشد. این بخش مسیری استاندارد و قابل قبول برای همه بخش های سیستم است تا بتواند اطلاعات را بین خودشان جا به جا کنند. این مسیرهای ارتباطی هم بی سیم هستند و هم با سیم.

سنسور خانه هوشمند

سنسورها ابزارهایی هستند که می توانند از وضعیت های مختلف خانه نور، دما، رطوبت یا وجود دود گزارش تهیه کنند و با ارسال این گزارش ها برای کنترل کننده مرکزی به کمک پروتکل های ارتباطی امکان اعمال سناریو های از پیش برنامه ریزی شده را فراهم می کنند. مثلا با افزایش دما تا اندازه ای مشخص سیستم سرمایش خود بخود روشن می شود.

اجرا کننده خانه هوشمند

وظیفه این بخش اجرا دستورات است. مانند باز کردن درب پارکینگ و یا حرکت موتورهای پرده برقی و روشن کردن پمپ تصفیه استخر می باشد. این بخش ها اصولا شامل رله ها، دیمرها، فرمان های برنامه نویسی هستند که با کمک ترموستات، شیربرقی، موتور پرده برقی، بُرد الکترونیکی سیستم های سرمایش – گرمایش، سیستم های صوتی و تصویری ، قفل های بی سیم و… می توانند دستورات صادر شده از مغز خانه هوشمند را اجرا کنند.

 
۱۳۹۹ © کلیه حقوق این وب سایت برای شرکت افزار ایمنی آسام محفوظ است.