سیستم حفاظت پیرامونی

سیستم حفاظت پیرامونی وظیفه حفاظت از منطقه وسیعی را به نسبت دیگر سیستم های حفاظتی بر عهده دارد. سیستم های حفاظت پیرامونی بسته به نوع کارکردشان متفاوتند. این سیستم ها دارای منبع حفاظتی متفاوتی از جمله سنسورهای مادون قرمز، لیزر و فیبر نوری می باشند.

سیستم های حفاظت پیرامونی

کاربرد سیستم حفظت پیرامون 

از سیستم حفاظت پیرامونی برای مناطقی که احتیاج به حفاظت و امنیت بالا دارند بیشتر استفاده می شود. سیستم های حفاظت پیرامونی درمکان های مانند تاسیسات صنعتی و شهری، مرزها، فرودگاه ها، زندان ها، نیرو گاه های هسته ای و ... بیشترین استفاده را دارند.

طرز کار سیستم های حفاظت پیرامونی

سیستم حفاظت پیرامونی مایکروویو
طرز کا ر سیستم حفاظت پیرامون دو بخشی می باشد. بخش اول حفاظت آشکار که شامل فنس ها و حصارها می باشد، بخش دوم حفاظت پنهان که شامل انواع تجهیزات الکترونیک مانند الکتروفنس، فیبر نوری، کابل های ارتعاشی، تکنولوژی مادون قرمز می باشد. بخش اول مختص جلوگیری از ورود غیر مجاز افراد، حیوانات و وسیله نقلیه می باشد. این بخش به عنوان تعیین کننده مرز حفاظت نیز به شمار می رود.
لایه دوم برای جلوگیری از ورود غیر مجاز پر خطر تعبیه شده است. در بسیاری از موارد وجود یک فنس و دیوار تنها، برای هشدار کافی نیست، چراکه متجاوزین در اولین فرصت سعی بر برداشتن لایه ابتدایی می نمایند. در این زمان وجود لایه ای پنهان که امکان ورود را به حداقل برساند لازم و ضروری است. به دلیل استفاده از اشعه های نامرئی مانند مادون قرمز و حتی استفاده از فنس های الکترونیکی لایه دوم از چشم متجاوزین پنهان می باشد.

مزیت های استفاده از سیستم های حفاظت پیرامونی

سیستم‌های حفاظت پيراموني بخش وسيعي از مجموعه سیستم‌های جامع حفاظت ايمني و امنيتي می‌باشند. از اين بخش به راحتی می توان برای حفاظت و كنترل پيرامون يك مجموعه بزرگ استفاده نمود. به دلیل عملكرد دقيق و خارج از حد تصور اين سیستم‌ها،ب بدون به کار گیری نیروی انسانی، استفاده از این سیستم ها گامی به سوی کاهش هزینه ها و صرفه جویی در نیرو های انسانی به سمت هوشمند شدن است.
انواع سیستم های حفاظت پیرامونی
 

سیستم های حفاظت پیرامونی

Power Fenc سیستم پاور فنس

حفاظت پیرامونی غیر عادی

۱۳۹۹ © کلیه حقوق این وب سایت برای شرکت افزار ایمنی آسام محفوظ است.