هوشمند سازی حرفه ای

هدف سیستم ها و تجهیزات هوشمند سازی ساختمان و BMS فراهم آوردن آسایش و امنیت برای ساکنین ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری است. البته قابل ذکر است که زیر سیستم های هوشمند سازی بسیار گسترده و نحوه پیاده سازی و ارتباط بین آن ها پیچیده است. هر کدام از تجهیزات هوشمند سازی ساختمان نیز زیر مجموعه ی این زیر سیستم ها قرار می گیرند. برای کسب اطلاعات بیشتر با متخصصان ما در زمینه هوشمند سازی تماس حاصل فرمایید تا بهترین ها از آن شما باشد.
هوشمند سازی حرفه ای
تماس با شركت آسام
02634335019

کاربرد هوشمند سازی ساختمان

اولین هدف هوشمند سازی ساختمان برقراری امنیت و حفاظت از افراد در محل سکونت و یا محیط کار است. پس از آن هدف هوشمند سازی ایجاد رفاه برای ساکنین است. به همین دلیل بخش های متنوع با کاربرد های متفاوتی دارد از جمله موارد زیر:

سیستم ضد سرقت خانه هوشمند

این سیستم ها شامل دو بخش هستند: قسمت فرستنده و قسمت گیرنده. کاربر با در اختیار داشتن قسمت گیرنده می تواند در صورت وقوع هر تهدیدی از آن مطلع شود. بخش فرستنده را نیز می توان در نزدیکی اشیاء گرانبها که قصد حفاظت از آن ها را داریم، قرار داد. به عنوان مثال سیستم های مادون قرمز در نزدیکی چنین اشیائی نصب می شوند که به محض وقوع تحرکات در حوالی قسمت فرستنده، سنسور ها متوجه آن شده و از طریق گیرنده برای کاربر پیام هشدار می فرستند. همچنین می توان از سوئیچ های مغناطیسی (رید سوئیچ) در کنار درها و پنجره ها بهره گرفت. لحظه ای که در یا پنجره ای باز شود، این سوییچ ها عمل کرده و هر زمان هشداری به وجود آید زنگ هشدار به کار می افتد و کاربر به وسیله صفحه نمایش گیرنده در جریان آن قرار می گیرد.
سیستم‌ های ضد سرقت طراحی شده اند تا سرقت را به میزان زیادی (اما نه لزوماً غیر ممکن) برای سارقان دشوار سازند. نوع سیستم پیاده شده اغلب بستگی به میزان در دسترس گذاشتن اشیاء دارد. به طور مثال نگه داشتن پول در جیب شلوار از گذاشتن آن در جیب کوله پشتی از لحاظ امکان دسترسی سارق، ایمن تر است و سطح سختی سرقت را افزایش می دهد.
همزمان با پیشرفته تر شدن سیستم های ضد سرقت، روش های سرقت نیز متنوع تر شده اند. به دلیل پیشرفت های صورت گرفته در هر دو بخش امکان دسترسی سارقان به شدت متغییر و وابسته به محیط است. به عنوان مثال درب های منازل و وسایل نقلیه در شهر های پر جمعیت در بسیاری از موارد بسته و قفل شده هستند و میزان سختی سرقت از آن ها بیشتر است.

سیستم های کنترل دسترسی خانه هوشمند

سیستم های کنترل دسترسی تنها محدود به ورود و خروج افراد نمی شوند. این سامانه ها همچنین کمک می کنند تا اطلاعات شما از هر گونه نفوذی در امان بماند. سطح دسترسی این سیستم ها بسته به نیاز شرکت است. سیستم های کنترل دسترسی متعددی وجود دارد که باید برای ساختمان یا محل کسب و کار انتخاب شود.

دوربین مداربسته خانه هوشمند

انواع مختلفی از دوربین های مداربسته وجود دارد که هر کدام مناسب محیط و شرایط متفاوتی طراحی شده اند و انتخاب صحیح آن ها بسیار حائز اهمیت است. وجود دوربین های مداربسته در ساختمان هوشمند یکی از قدیمی ترین و اولیه ترین تجهیزات هوشمند سازی است.

سیستم اعلام حریق خانه هوشمند

یک سیستم اعلام حریق شامل اجزای به هم پیوسته ای است که هنگام شروع و پخش دود، آتش، کربن مونو کسید و یا سایر مواردی از این دست، در جهت تشخیص و هشدار انسان از طریق وسایل سمعی و بصری اقدام می کند. این هشدار دهنده ها ممکن است به صورت خودکار توسط سنسورهای دود یا گرما فعال شوند یا به صورت دستی توسط کاربر از طریق دستگاه های فعال کننده اعلام حریق روشن شوند. هشدار دهنده ها ممکن است آژیر ، زنگ های اخبار و یا بوق ها و زنگ های دیواری یا فلاشر و ترکیب آژیر با فلاشر باشند. همچنین آن ها می توانند هشدار را از طریق بلندگو و با آژیر خطر که بلافاصله با پیام تخلیه و عدم استفاده از آسانسور در خروج از ساختمان همراه می شود، اعلام کنند.

ترموستات خانه هوشمند

ترموستات یکی از اجزای مهم ساختمان هوشمند است که وظیفه تنظیم دمای هوای داخل را بر عهده دارد. ضرورت دارد در هوشمند سازی ساختمان و تنظیم بهینه ی هوای فضا از ترموستات استفاده شود.
ترموستات ها براساس عملکرد دارای دو نوع ترموستات آنالوگ (الکترومکانیکی) و ترموستات دیجیتال (الکترونیکی) هستند.

سیستم های تهویه مطبوع خانه هوشمند

سیستم های تهویه مطبوع را می توان با توجه به موارد مختلف در سه بخش اصلی تولید حرارت و برودت، انتقال حرارت و برودت و توزیع آن تقسیم بندی نمود.

کنترل دیجیتال مستقیم خانه هوشمند

کنترل کننده های مرکزی و بیشتر کنترل کننده های پایانه ها قابل برنامه ریزی هستند. بدین معنی که کد برنامه کنترل دیجیتال برای حالت دلخواه قابل تنظیم است. ویژگی های این برنامه ها عبارتند از: برنامه زمانی، کنترل کننده ها، تایمر، آلارم و…

سیستم اتوماسیون خانه هوشمند

سیستم های تهویه مطبوع پیچیده تر می توانند به سیستم اتوماسیون ساختمان (BAS) متصل شوند و به کاربران اجازه می دهند تا کنترل بیشتری بر وضعیت سرمایش و گرمایش ساختمان داشته باشند. بدین طریق کاربر می تواند بر سیستم نظارت کند و به هشدار های فرستاده شده از محل های نزدیک یا از راه دور پاسخگویی کند.

سیستم کنترل روشنایی خانه هوشمند

از دیگر تجهیزات هوشمند سازی ساختمان می توان به سیستم لایتینگ اشاره کرد. یک سیستم کنترل روشنایی، شبکه ای هوشمند از کنترل های روشنایی است که به شما امکان می دهد نور در یک فضا را مدیریت کنید. بسته به نیازها و خواسته های شما انواع مختلفی از سیستم های کنترل وجود دارد. یک کلید معمولی که در اتاق شما لامپ را روشن و خاموش می کند، یک نوع کنترل روشنایی است. چراغ سنسوردار جلوی در خانه شما نیز یک نوع کنترل روشنایی است.
۱۳۹۹ © کلیه حقوق این وب سایت برای شرکت افزار ایمنی آسام محفوظ است.