نحوه راه اندازی اینترنت اشیا

شرکت افزارایمنی آسام با 9سال سابقه و کادری حرفه ای در زمینه تولید،  سرویس و نگه داری انواع سیستم های حفاظتی قطعات،  هوشمند و اینترنت اشیا مقاله ای را در این زمینه منتشر کرده تا شما مشتریان گرامی را با  مراحل راه اندازی اشیا و سیستم کاری مجموعه ما بیشتر اشنا نماید باشد که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
با گسترش اینترنت اشیا ، این سامانه هوشمند هرروز پیشرفته شده و استفاده از آن نیز آسان تر می گردد. برای استفاده هرچه بهتر از این فناوری برنامه ها و اپلیکیشن ها و سنسور های زیادی اختراع شده است که هرکدام بر یک یا چند ویژگی خاص تمرکز می کنند.
با ترکیب این سنسور ها با یکدیگر دستگاه اطلاعات خود را در اختیار هم می گذارند که باعث کارایی هرچه بهتر و بیشتر می گردد.

انواع سنسور ها در راه اندازی اینترنت اشیا 

این سنسور ها انواع مختلفی دارند که در شرایط مختلف و بسته به کارایی اشیا از آنها استفاده می گردد؛ این سنسورها عبارت اند از:
سنسورهای سنجش دما: به طور کلی این سنسور ها می توانند مقدار دما از منبع انرژی خرارتی را انادزه گیری کردهع و با توجه به برنامه ها و داده های از پیش برنامه ریزی شده مقدار غیر مجاز را هشدار دهند و در کل به میزان سرما و گرما حساس باشند.در گذشته این سنسور ها فقط در دستگاه های تهیه هوا، یخچالها و منابع حرارتی کاربرد داشتند که با پیشرفت دنیای اینترنت اشیا  در کشاورزی، صنعت پزشکی و ... کاربرد فراوانی پیدا کرده اند.
برخی ازدستگاه هایی که به سنسور دما تجهیز شده اند عبارت اند  از ترمو کوپل، دستگاه آشکار ساز دمای مقاومتی، ترمیستور، IC ، سنسورهای مادون قرمز.

سنسور های مجاورتی:

این سنسورها میتوانند وجود فرد یا یک شی و ویژگی های آن را از طریق تبدیل آن به یک سیگنال الکتریکی به کاربر یا یک دستگاه الکتریکی دیگر اطلاع دهد.

از سنسورهای مجاورتی اکثرا در فروشگاه ها استفاده می شود زیرا میتواند ارتباط بین مشتری و محصول مورد علاقه آن را تشخیص دهد.
از دیگر کاربرد سنسورهای مجاورتی در پارکینگ ها و در اتومبیل ها می باشد که می تواند وجود یک شیء،  حیوان یا انسان را به راننده هنگام دنده عقب اطلاع دهد. 
این سنسور ها کاربرد های فراوانی در صنایع مختلف دارند که تنها از دومورد یاد شد.
انواع سنسور های مجاورتی عبارت اند از:سنسور های القایی ، سنسورهای خازنی، سنسورهای نوری، سنسورهای التراسونیک.

سنسورهای فشار:

این سنسورها می توانند مقدار فشار وارد شده را اندازه گیری و در صورتی که بیش از حد استاندارد باشد از طریق سیگنال های الکتریکی آن را اطلاع دهند.

از این سنسور ها در صنعت ساخت ، سیستم های ابیاری گرمایشی و سرمایشی استفاده می گردد ، که در صورت رد کردن میزان استاندارد فشاردستگاه در مورد ان به کاربر اطلاع می دهد.

سنسورهای شیمیایی:

در صنایع مختلفی از این سنسورها استفااده می گردد که هدف انها اعلام تغییرات شیمیایی در مایعات یا هوا یا کشف مواد رادیو اکتیو، مواد منفجره،  یا هشدار درخصوص ازاد شدن مواد شیمیایی در هوا می باشد؛ همچنین میتوان از  در صنایع داروسازی استفاده نمود.

سنسور های دود:

این سنسورها می توانند وجود هرگونه گاز، دود و کربن در محیط را تشخیص داده و سریعا از طریق سیگنال های الکتریکی به کاربر اطلاع دهد . این سنسور می تواند از آتش سوزی ها جلوگیری کرده  و مسمومیت در اثر دود را کاهش دهد.

سنسورهای تشخیص حرکت:

این سنسور ها می توانند وجود هرگونه شی خارجی حیوان و یا انسان را در یک منطقه معین تشخیص داده و اطلاع دهد.
از این سنسور ها بیشتر در مناطقی که بحث امنیتی مطرح است استفاده می گردد، اما کاربرد های دیگری نیز در صنعت فروشگاه ها،  پارکینگ ها،  خشک کندده های دست،  سامانه های مدیریت هوشمند و... نیز دارد.

گستردگی اینترنت اشیا

انواع مختلفی از این سنسور در راه اندازی اینترنت اشیا  استفاده شده است مانند: سنسور های ژروسکوپ،سنسورهای شتاب سنج سنسورهای رطوبت سنسورهای نورو..که ما در این مقاله به توضیح برخی از مهمترین آنها پرداختیم.
صنعت اینترنت اشیا بسیار گسترده است و هرروز در حال پیشرفت و دگر گونی می باشد، با این حال ما مختصری به یکی از روش های راه اندازی اینترنت پرداختیم . این سیتم هاا در صورت ادغام با کیدگر می توانند آینده روشنی را برای تکنولوژی به ارمغان بیاورند .

تهیه اینترنت اشیا 

شرکت افزار ایمنی آسام با کادری  متشکل از افراد حرفه ای آماده خدمت رسانی به شما مشتریان گرامی در خصوص راه اندازی اینترنت اشیا می باشد. لذا شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های درج شده در سایت با کارشناسان ما ارتباط برقرار نمایید.






 
۱۳۹۹ © کلیه حقوق این وب سایت برای شرکت افزار ایمنی آسام محفوظ است.