گروه خبري : اخبار سایت
تاريخ انتشار : 1398/11/17 - 12:32
كد :6

درب اتوماتیک چیست

درب اتوماتیک، دربی است که بدون دخالت دست با استفاده از حسگرهای حرکتی یا ریموت های کنترل، باز و بسته می شود. از این درب ها برای مقاصد مختلف در مکان های متفاوت می توان استفاده کرد.

درب های اتوماتیک هوشمند به علت افزایش امنیت، سرعت و راحتی کار، جایگزین درب های سنتی قدیمی شده اند. درب اتوماتیک امروزه کاملا جایگاهی برای خود در صنعت ساختمان پیدا کرده است و به میزان بسیار زیادی از این نوع درب ها استفاده می شود.

در ذيل توضيحات درب اتوماتيک با بياني ساده ارائه ميگردد.

کاربرد درب های اتوماتیک

به دلیل امنیت بالا، سرعت و راحتی  استفاده از درب های اتوماتیک در ساختمان ها ، اماکن تجاری ، هتل ها، مراکز درمانی مانند بیمارستان ها ، مراکز صنعتی و کارخانجات و … استفاده می شود. استفاده از درب های اتوماتیک محدودیتی ندارد و می توانند میزان مصرف انرژی را تا حد بسیار زیادی کاهش دهد. این درب ها قابلیت حرکت در راستای محور طولی و عرضی (افقی و عمودی) را دارند.

انواع درب های اتوماتیک

درب های اتوماتیک براساس شاخص های متفاوتی از جمله  متریال استفاده شده در تولید، نحوه باز و بسته شدن و جایگاه نصب به انواع مختلف و مصطلح در بازار : درب اتوماتیک کشویی، درب اتوماتیک ریلی ، درب اتوماتیک لولایی ، درب اتوماتیک گردان ،درب اتوماتیک شیشه ای، درب اتوماتیک پارکینگ،درب اتوماتیک کرکره ای، درب اتوماتیک سکشنال، تقسیم می شوند.

قسمت های تشکیل دهنده درب اتوماتیک

تمامی درب های اتوماتیک دارای اجزایی می باشند که نقش کلیدی در کارکرد اتوماتیک دارند. آسیب به هریک از این بخش ها باعث از کار افتادن درب و یا بخشی از درب می شود.

تابلوی فرمان یا مرکز کنترل درب اتوماتیک:

مرکز کنترل درب اتوماتیک مانند همانند مغز عمل می کند. مرکز کنترل جعبه ای است که در آن برد کنترل الکترونیکی قرار می گیرد. وظیفه آن کنترل باز و بسته کردن درب از طریق سیستم های کنترل فرمان سیگنالی ،رادیویی و شاسی های متصل به آن و از طریق یک میکروپروسسور یا ریز پردازنده می باشد.

مولد درب اتوماتیک:

مولد درب اتوماتیک وظیفه حرکت را برعهده دارداین قسمت دارای بخش های مختلفی از جمله موتور درب اتوماتیک، جک و بازوها می باشد.

چشمی یا سنسور درب های اتوماتیک:

چشمی درب اتوماتیک دارای فرستنده و گیرنده های مادون قرمز می باشند که برای تعیین موقعیت باز یا بسته بودن درب برقی و کنترل تردد اشخاص و اطمینان از نبودن شخص یا وسیله نقلیه هنگام بسته شدن بکار می روند.

ریموت کنترل درب های اتوماتیک:

ریموت درب در واقع برای کنترل از راه دور درب استفاده می شود که به وسیله آن می توان درب برقی را باز یا بسته نمود.

قفل برقی و مکانیکی درب های اتوماتیک

قفل های برقی و مکانیکی در سیستم دربهای اتوماتیک مهم هستند چرا که درب برقی از لحاظ امنیتی و حراستی از اهمیت زیادی برخوردار است از این رو برای قفل نمودن آن از قفل برقی و در مواردی دیگر از قفل الکترومکانیکی یا مکانیکی  استفاده می شود.

۱۳۹۹ © کلیه حقوق این وب سایت برای شرکت افزار ایمنی آسام محفوظ است.